Stäng

Hitta din horisont i Skurup

Välkommen till platsen för det goda livet - vår natursköna kommun med livskvalitet, skolor i toppklass och blomstrande näringsliv.

Strand, träd, hav, blå himmel och sol.

Vår sydkust inbjuder till besök året runt.

Med närhet till kontinenten

Skurups kommun är platsen för livsnjutare och livspusslare. Här bor du i lugnet ett stenkast från staden, med kontinenten runt knuten. Goda utsikter, helt enkelt.

Bo i tryggt i vacker natur med städerna smidigt nära. Du får mer tid för det som är viktigt när livet kretsar kring barnen. Med skolor i toppklass skapar vi förutsättningar för var och en att uppnå en meningsfull tillvaro. Sköna stränder och lekfulla parker låter oss koppla av och ladda batterierna. Här kan barnen springa fritt, företagare tänka stort och livsnjutare leva livet fullt ut. Kom hit och hitta din horisont!

Här finns länkar för dig som snabbt vill få information om byggprojekt, skolor, rekreationsområden och annat.

Syntolkning av film, en sammanfattning: Efter inledande scen med flygfilm över slätten följer vi en familj från morgon till kväll med olika situationer som speglar vardagen. Naturbilder blandas med konditori, frukost, skolmiljö, stadsmiljö, strand och lekplatser.

Syntolkning av film, en sammanfattning: Vackra vyer och kontraster mellan storstaden och det trygga livet i vacker miljö i vår kommun blandas med bilder på olika personer och vad de gör i vardagen. Barnfamilj, företagare och det medelålders paret som njuter av livet.

Vill du veta mer?

  • Vi ser fram emot att du kontaktar oss.

Information Skurup

Stora Torggatan 4 Skurup

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: