Stäng

Flytta ditt företag hit

Skurups fördelaktiga läge i Malmö - och Lundregionen tillsammans med en stark inflyttning ger ditt företag bästa möjliga förutsättningar för en lyckad etablering i Skurup.

teglevägg, hushörn, gatuskylt, blå himmel

Attraktiva Skurup

Skurup erbjuder god tillgång på arbetskraft samtidigt som kommunen fortsätter att bygga fler attraktiva bostadsområden för att kunna uppfylla den antagna visionen om 18 000 invånare år 2030. Genom de goda väg- och järnvägsförbindelserna når du Malmö på 25 minuter och Köpenhamn på 60 minuter.

En fördelaktig närhet

Närheten till hamnarna i Trelleborg och Ystad samt flygplatsen Malmö Airport förstärker Skurups position som en attraktiv etablerings- och bostadsort. Om ni är intresserad av att komma i kontakt med kommunen angående ledig mark för industri eller verksamheter så är ni välkomna att kontakta Näringslivsansvarig.

Söker du fastighet eller lokal?

Om du går i tankarna att flytta ditt företag hit så kan du besöka Objekt Vision-sidan som visar lediga objekt till uthyrning eller försäljning i Skurups kommun.

Objekt Vision - hitta lokal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Annonsera din lediga fastighet eller lokal

Skurups Kommun har ett kommunavtal med Objekt Vision som innebär att våra företag kan annonsera på deras webbplats kostnadsfritt. Klicka på länken nedan för att annonsera om lokaler.

Objekt Vision - registrera annons Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skurups Handelsplats

Skurups handelsplats har under de senaste åren utvecklats till ett handelsområde med totalt ca 20 000 kvm handelsyta innehållande ca 25 butiker, restauranger och serviceaktörer. Fullt utbyggt år 2022 beräknas handelsplatsen ta emot upp till 1,5 miljon årliga besökare.

Kontakta näringslivsenheten

om du har frågor om ledig mark, lokaler, vill flytta ditt företag eller starta eget
Stora Torggatan 4

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: