Stäng

Kosläpp 2024 i Skurup

På lördag den 20 april är det äntligen dags för kosläpp och öppet hus på Nils Holgerssongymnasiet i Skurup.

Kor springer runt så dammet yr - solsken.

Välkommen till årets största evenemang i Skurup!

Nu är äntligen dags för kosläpp och öppet hus på gymnasieskolan. Kom och fira våren med oss lördagen den 20 april mellan klockan 09.30 och 16.00. Vi hoppas på strålande väder, precis som förra året.

Information om dagen:

  1. Kosläpp: Korna släpps ut i två omgångar, klockan 11.00 och 14.00. Det är ett fantastiskt tillfälle att se dem njuta av det gröna gräset efter vintern. Vi direktsänder när korna springer ut klockan 11.00 via Skurups kommuns officiella Facebook-kanal.
  2. Öppet hus: Vi visar upp våra olika yrkesprogram inom utbildningarna. Ta chansen att lära dig mer om våra spännande utbildningsmöjligheter.
  3. Möte med rektor och studie- och yrkesvägledare: Har du frågor om skolan eller dina framtidsplaner? Passa på att träffa våra experter.
  4. Gratis aktiviteter för alla åldrar: Förutom kosläppet finns det mycket annat att göra. Prova-på-maskiner, hoppborg, traktoråkning, gör din egen fågelholk, mekanisk tjur, ponnyridning och olika djur att titta på och klappa. På plats finns också räddningstjänst, polis och trygghetsvärdar.
  5. Mat och fika: Det finns grillad korv och god fika att köpa till självkostnadspris.
  6. Medverkande aktörer: På plats finns räddningstjänst, polis och trygghetsvärdar. Möt Skurups kommun, Skurups sparbank, Skurupshem och Skurups elverk och få mer information om Skurup - platsen för det goda livet!

Vi ser fram emot att träffa dig den 20/4 - vi ses väl?

Hitta hit

Se karta via Google maps: Nils Holgerssonymnasiet och kosläpp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: