Stäng

Återvinningscentralen

Välkommen till återvinningscentralen i Skurup.

avfallshantering, inga människor, miljö, stående, variation, utomhus, sopsortering, material, dag, återvinning, entré, sopor, ordning,

Sysav app

Nu kan du ladda ner Sysavs nya app och använda den som ett alternativ till körkort eller kundkort för privatpersoner när du ska öppna bommen till återvinningscentralen. Det enda du behöver göra är att scanna QR-koden på terminalen vid infartsbommen.

Detta finns bland annat i appen

  • Antal besök du har kvar per år.
  • Adresser och öppettider till Sysavs återvinningscentraler.
  • Möjlighet att öppna infartsbommen med QR-kod.

*Kundkort för privatpersoner förnyas inte längre vid utgått datum, du hänvisas då till att ladda ner appen.

Ladda ner appen via App Store eller Google Play.

Du behöver Mobilt BankID eller Freja e-ID för att kunna öppna
infartsbommen och se dina besök på återvinningscentralen.

Privatperson?

På återvinningscentralen kan du lämna i stort sett allt grovavfall som uppstår i hushållet och som kan återvinnas eller återanvändas. Större mängder bygg- och rivningsavfall räknas inte som sådant avfall. På återvinningscentralen finns även en miljöstation för farligt avfall.

Alla som vistas på Sysavs återvinningscentraler ska känna sig trygga, även personalen. Därför infördes ett passersystem i december 2019. Så länge du har ett svenskt körkort kommer du att kunna köra in med det på Sysavs återvinningscentraler. Om du inte har svenskt körkort beställer du passerkort här. Länk till annan webbplats.

Du har tillgång till 26 kostnadsfria besök på återvinningscentralen, per myndig privatperson och kalenderår.

Företagare?

Återvinningcentralen är främst avsedd för avfall som normalt uppstår i ett hushåll, men även företagare kan numera lämna sitt avfall här. Företagare får till skillnad mot privatpersoner betala för att lämna sitt avfall. Om du är företagare beställer du kundkort här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta Sysavs kundservice

om du har frågor om återvinningscentralen

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: