Stäng

Återvinningscentralen

Välkommen till återvinningscentralen i Skurup.

avfallshantering, inga människor, miljö, stående, variation, utomhus, sopsortering, material, dag, återvinning, entré, sopor, ordning,

Privatperson?

På återvinningscentralen kan du lämna i stort sett allt grovavfall som uppstår i hushållet och som kan återvinnas eller återanvändas. Större mängder bygg- och rivningsavfall räknas inte som sådant avfall. På återvinningscentralen finns även en miljöstation för farligt avfall.

Alla som vistas på Sysavs återvinningscentraler ska känna sig trygga, även personalen. Därför infördes ett passersystem i december 2019. Så länge du har ett svenskt körkort kommer du att kunna köra in med det på Sysavs återvinningscentraler. Om du inte har svenskt körkort beställer du passerkort här. Länk till annan webbplats.

Du har tillgång till 26 kostnadsfria besök på återvinningscentralen, per myndig privatperson och kalenderår.

Företagare?

Återvinningcentralen är främst avsedd för avfall som normalt uppstår i ett hushåll, men även företagare kan numera lämna sitt avfall här. Företagare får till skillnad mot privatpersoner betala för att lämna sitt avfall. Om du är företagare beställer du passerkort här. Länk till annan webbplats.

 

Kontakta Sysavs kundserviceom du har frågor

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: