Stäng

Arbete för ungdomar

Har du alltid undrat vad kommunen faktiskt gör? Sök då till våra ungdomsjobb under jullov och sommarlov. Mer information publiceras på den här sidan innan loven.

Feriearbete 2024 - för dig som går ut årskurs 8

Ansökningstiden för våra sommarjobb för dig som går ut årskurs 8 i sommar har gått ut. Nu kommer urvalsprocessen att ta vid och runt månadsskiftet april-maj kommer de som får en plats i första urvalet att få ett brev från oss. Urvalet sker genom utlottning av de platser som vi har att förfoga över.

Sommarjobb för ungdomar

Varje sommar erbjuder kommunen ett antal sommarjobbsplatser till ungdomar som fyller 15 år och är bosatta i Skurups kommun. Det finns då möjlighet att få testa på att arbeta under några veckor.

Vi erbjuder arbete inom allt från Kommunteknik och Friluftsbadet till platser på våra förskolor eller inom vården. I mitten av mars månad öppnar vi upp för ansökningar inför kommande sommars arbeten. Efter ansökningstidens slut lottas platserna ut bland de sökande.

glada ungdomar, sittandes i park vid sjö, vegetation

Kontakta Skurups kommuns HR-enhet

om du vill veta mer om ferieplatser kommunen.
Stora Torggatan 4

För dig som är mellan 16 och 20 år och inte går i skolan

Är du mellan 16 och 20 år, har hoppat av eller inte påbörjat gymnasiet och vill ha hjälp att hitta på något att göra? Kommunen hjälper dig att få utbildning eller att komma vidare mot arbetsmarknaden. Detta kallas kommunalt aktivitetsansvar och förkortas ofta till KAA.

I Skurups kommun är det Barn och ungdomssamordnaren som arbetar med det kommunala aktivitetsansvaret. Hur går det till? Boka ett möte och få information och hjälp med bland annat:

  • Studier (information och ansökningar)
  • Praktik
  • Individuellt anpassade aktiviteter

 

Kontakta Skurups kommuns barn och ungdomssamordnare

om du är ungdom och behöver vägledning i jobb och studier
Stora Torggatan 4

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: