Stäng

Norlandia Da Vinci

Norlandia Förskolor Da Vinci finns i ett nybyggt område i centrala Skurup med närhet till kommunens nya park och lekplats.

Förskolebarn med reflexvästar tittar genom en gammal grind i park

Om förskolan

Vi erbjuder 150 förskoleplatser fördelade på 10 avdelningar. På varje avdelning går det ca 15 barn. Vi har eget tillagningskök med egen kock som lagar näringsriktig mat från grunden.
Hos oss på Norlandia får ditt barn livslång lust till lek och lärande, nya upptäckter, spännande smakupplevelser och rörelseglädje - varje dag.
Våra engagerade pedagoger utgår från varje barns unika förutsättningar, nyfikenhet och längtan efter nya kunskaper. Vi utforskar och upptäcker tillsammans med barnen och utvecklar våra lärmiljöer efter deras intressen.

På Norlandia Da Vinci har vi tillgång till en stor gård för utevistelse och rörelselek. Gården är uppdelad i tre zoner så att vi kan utmana barnen på olika sätt. I vår utemiljö kan barnen utforska, upptäcka och i våra undervisningsrum erbjuds barnen olika aktiviteter som till exempel sagoläsning, berättande, utforskande och lek, men även ibland ett mellanmål.

Det dagliga mötet och dialogen med barnets vårdnadshavare skapar ett ömsesidigt förtroende, trygghet och glädje för hela familjen. Vi lever efter mottot; tillsammans skapar vi en förskola för barnets bästa. Vårdnadshavare är alltid välkomna att ta del av verksamheten

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: