Stäng

Företagsregister

Vårt företagsregister ger möjligheten att skapa ett smidigare sätt att nå ut till dig som företagare med relevant information och nyhetsuppdateringar.

Dessutom underlättar det för fler företag och personer att hitta dig som affärspartner och leverantör.

Här kommer du som företagare synas på kommunens webbplats samt få information och inbjudningar. Med hjälp av företagsregistret kan du söka fram mer information om företagen i vår kommun.

zimmermannsbacke,, kulle, lönn, fält

Så här fungerar företagsregistret

Företagsregistret innehåller aktiva företag med verksamhet inom kommunen. Både sökning och registrering av företagsuppgifter är kostnadsfritt. Det bygger på uppgifter från myndigheter och er företagare samt uppdateras regelbundet.

Sök i kommunens företagsregister

Vill du veta vilka företag som vi har i kommunen? Eller varför inte göra en sökning på ditt företag för att se så era uppgifter stämmer? Tryck här för att söka i vårt företagsregister. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdatera dina uppgifter

Har du upptäckt saker som inte stämmer eller vill meddela oss förändringar? Tryck här för att ändra dina företagsuppgifter i vårt register. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Saknas ditt företag i vårt register?

Om företaget inte finns med i vårt företagsregister så kan det bero på att företaget inte har ett registrerat arbetsställe i vår kommun. Om ditt företag vill finnas med i företagsregistret för Skurups kommun och synas på den publika sidan så går du in på Verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och anmäler Skurup som ett arbetsställe. Med arbetsställe avses varje adress, fastighet eller grupp av fastigheter där företaget bedriver varaktig verksamhet med minst en anställd på 20 timmar i veckan.

Kontakta näringslivsenheten

om du har frågor om företagsregistret
Stora Torggatan 4

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: