Stäng

Asklidens förskola

Asklidens förskola är en liten förskola som ligger i Skurups tätort nära många små smultronställen.

lekområde utomhus förskola, grönska, sandlåda, lekkiosk

Om förskolan

Vår förskola har en fin utemiljö med en stor gård. En varierad terräng som lockar till lek och spännande upptäckter. Vi har nära till naturen och många små smultronställen såsom skog och ankdamm, Zimmermans backe för at nämna några. Vi har ett eget kök där maten lagas från grunden och vårt kök är fritt från alla typer av nötter.
Askliden är en liten förskola med tre avdelningar. Dungen är för barn i åldern 1-4 år, Ängen är för barn i ålder 1-4 år och Hagen är för barn i ålder 4-6 år.

Vi ser leken som en viktig del av barnens utveckling och lärande. Barnen lär av varandra, upptäcker, utforskar och utmanas av medforskande pedagoger.

En bra inskolning lägger grunden till en trygg och bra start för barn och föräldrar på förskolan. Har ditt barn fått en plats hos oss på Askliden får ni mer information hemskickad till er någon vecka innan inskolningen.
På Asklidens förskola använder vi oss av föräldraaktiv inskolning vilket innebär att du som förälder är med under de tre första dagarna och deltar i vår verksamhet. Vår målsättning är att barnet och du som förälder ska få en god inblick i vår verksamhet på ett tryggt och positivt sätt.

Under inskolningen lägger vi grunden för ett gott samarbete med er som föräldrar där vi värdesätter en rak och öppen dialog. Eftersom varje barn är unikt kan inskolningens längd variera efter just ditt barns behov samt efter era önskemål.

 

Kontaktuppgifter till Asklidens förskola

Administratör: Linda Voss-Rosvall
linda.vossrosvall@skurup.se eller 0411-536366

Avdelningar:

Dungen: 0738-560723

Hagen: 0738-560722

Ängen: 0738-560724

Rektor: Jenny Lundberg
jenny.lundberg@skurup.se eller 0411-536385

Här ansöker du om plats på förskola

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad:

icon Innehåll på sidan