Stäng

Måltider för äldre

Det ska vara gott att bli äldre. Mat och måltidsglädje är förutsättning för att må bra och fortsätta ha en god hälsa.

Välkommen till Restaurang Rutger!

Välkommen till vår restaurang. Här kan du som pensionär komma och äta din lunch, på plats eller ta den med dig hem, även om du inte har biståndsbeslut på hemleverans av mat.

Besöksadress och kontaktuppgifter

Stora Torggatan 11 i Skurup
Vi har öppet alla årets dagar.

Öppettider:
måndag – söndag
kl 12.00 – 13.00

Meny och priser

Pris: Lunch 70 kr, Dessert 10 kr
Betalar gör du direkt på plats där det även finns möjlighet att köpa lunchkuponger.

Måltider på särskilt boende

Vår målsättning är att varje matgäst upplever matglädje, vi erbjuder möjligheten att välja mellan två olika maträtter på vardagar. Vi serverar dagligen råkost samt dessert till middagen. Måltiderna kan anpassas efter allergier, tugg- och sväljsvårigheter samt andra speciella behov utifrån individen. Måltiderna på våra särskilda boende består av tre huvudmål, frukost, middag och kvällsmat samt tre till fyra mellanmål som fördelas jämt under dagen.

För dig som inte kan laga mat själv och bor hemma

Den som har svårigheter att bereda måltider kan erbjudas daglig hemleverans av varm mat vid lunchtid. Den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen ger alla en möjlighet att bo kvar i sina hem. En förutsättning för detta är god hälsa och gott välbefinnande.

Måltidskvalite

För att maten ska bli så god och aptitlig som möjligt är våra kök kvalitetssäkrade, vilket innebär att vi granskar och kontrollerar matsedlar, livsmedelsproduktion och varmhållningstider med mera. Vår verksamhet ska genomsyras av hög kvalitet och servicetänkande.


Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: