Stäng

Om gymnasiet

Nils Holgerssongymnasiet har en unik miljö för studier - låt oss få berätta mer.

Traktor, fordon, maskin, fält, lantarbete

Här gör vi det på riktigt

- Är du en person som tycker om att varva teori med praktik?

Kanske drömmer du om att få jobba med din stora passion och att få vara i en skolmiljö där du får utlopp för dina idéer samtidigt som du kan umgås med dina kompisar. Då är Nils Holgerssongymnasiet i Skurup verkligen skolan för dig. Dessutom har 90 % av våra elever en anställning redan när de lämnar skolan.

Man kan med andra ord säga att vi helt enkelt rustar dig för det kommande arbetslivet, samtidigt som du har kul under din studietid!

En studiemiljö att trivas i

På vårt gymnasium är filosofin väldigt tydlig, all kunskap
du får under din studietid ska du ha praktisk nytta av i ditt kommande yrkesliv. Därför har vi på Nils Holgerssongymnasiet satsat mycket på utrymmet för våra elever i form av flera körgårdar, verkstäder att meka i, en modern fordonspark och ett stort skoljordbruk. På så vis har du möjligheter att utveckla dina intressen och kan bli ännu vassare på det du redan är duktig på.

Skuggning

Är du nyfiken på hur det är att vara elev på Nils Holgerssons gymnasiet, kan du som går i nian ta kontakt med vår studie- och yrkesvägledare för att få möjlighet att gå bredvid och skugga ett program.
För bokning av skuggning vänligen kontakta studie- och yrkesvägledaren på gymnasieskolan.

Kontakt

Expedition Nils Holgerssongymnasiet

Kontakt

Jörgen Hagefjord, Intendent Nils Holgerssongymnasiet

Kontakt

Eva Lidén, Rektor Nils Holgerssongymnasiet

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: