Stäng

Sms-avisering vid driftstörning

Vid driftstörningar i kommunens tjänster är det viktigt för oss att du som kommuninvånare så snabbt som möjligt får information om detta. Därför använder vi oss av textmeddelande via sms.

Hur fungerar tjänsten?

Vi samarbetar med leverantören Blue Idea som hämtar information från Sveriges alla mobiloperatörer. Ditt mobilnummer hämtas alltså från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress - så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick.

Registrera fler telefonnummer

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, äger fritidshus i kommunen eller vill ha information som berör din arbetsplats, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i formuläret nedan.

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel anhöriga eller obemannade anläggningar.

Avregistrera telefonnummer

Om du vill att något av dina abonnemang, som exempelvis ditt barns mobilnummer ska undantas från SMS-utskicken, så kan du avregistrera dessa själv i formuläret nedan. Glöm inte att avregistrera dig om du sålt din fastighet.

Givetvis använder vi inte ditt telefonnummer i några andra sammanhang och vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:
Senast uppdaterad: