Stäng

Är du vår nästa kommundirektör för Skurups kommun?

Har du erfarenhet av en liknande tjänst, och redo att vara en del av en kommun som ständigt strävar framåt, med kreativitet och innovation i dess hjärta?

Kommundirektören spelar en central roll för kommunens utveckling och måluppfyllelse

Vi söker nu en engagerad och visionär kommundirektör som vill vara en del av en kommun som är offensiv, kreativ och ständigt strävar framåt. Skurups kommun är en starkt växande och utvecklande kommun, och som kommundirektör kommer du att spela en central roll i att fortsätta driva utvecklings- och förändringsarbetet i linje med kommunens mål.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  1. Ledarskap och utveckling: Du kommer att aktivt leda utvecklingen av ledningsgruppen och dess medarbetare för att säkerställa framgång och måluppfyllelse. Genom engagemang och kompetens skapar du en dynamisk arbetsmiljö där kommunens vision och mål kan uppnås.
  2. Förändringsarbete: Som kommundirektör driver du förändringsarbetet och ser till att kommunen är rustad för framtiden. Du identifierar möjligheter och utmaningar, och tar initiativ till strategiska åtgärder.
  3. Samverkan: Du har förmågan att navigera i en politiskt styrd miljö och samverkar med politiker, myndigheter och andra aktörer för att främja kommunens intressen.

Vi söker dig som:

  • Har en relevant högskoleutbildning.
  • Har gedigen erfarenhet av ledarskap med budget-, verksamhetsuppföljnings- och personalansvar.
  • Har dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla större organisationer.
  • Är redo att ta dig an den spännande utmaningen att leda Skurups kommun in i framtiden.

Vi erbjuder:

  • En dynamisk arbetsmiljö där kreativitet och innovation är i fokus.
  • Möjligheten att vara med och påverka kommunens utveckling.

Ansökan:

Om du delar vår passion för framsteg och är redo att vara en del av Skurups kommuns framtid och bli en del av vårt team och bidra till en positiv förändring, så ser vi fram emot din ansökan!

Ansök senast den 30 mars.

Om rekryteringen

 

I den här rekryteringen samarbetar Skurups kommun

med Experis AB.

Publicerad:
Senast uppdaterad: