Detta gäller vid besök

Viktig info kopplat till Covid-19 och fritidsgårdarnas verksamheter

 

Uppdaterad 2020-11-19 kl 16.30

Fritidsgårdarna i Skurup har för tillfället öppet som vanligt (med ändringar och riktlinjer).

Vår verksamhet vidtar olika metoder för att minimera smittspridning, verksamheten följer Skurups Kommuns riktlinjer och myndigheters. 

Senaste informationen

Vi ber er först och främst att läsa mer på nedan länk, där får ni senaste uppdaterade informationen kring hur Skurups kommun arbetar, samt råd och tips! Info om Covid-19 Skurup

Ska du besöka våra verksamheter?

- Fritidsgårdarna kommer enbart bedriva slutna aktiviteter (med max 8 ungdomar per aktivitet) på fritidsgårdarna eller på annan plats. För att delta i våra slutna aktiviteter krävs föranmälan på sociala medier. (eller via telefon till respektive gård: Gummi & Rydsgård: 0738-560091/Skivarp 0738-560751 ) våran Instagram: @fritidsgardarnaskurup Öppnas i nytt fönster    

- Vid ett eller flera symtom så som hosta, snuva, halsont, feber, andfåddhet, nedsatt lukt/smaksinne, muskelvärk, huvudverk, magbesvär, extrem trötthet eller andningssvårigheter även om de är milda ska du inte besöka våra verksamheter. (vi avser att skicka hem besökare som påvisar dessa symtom) 

- Viktigt är att om du varit sjuk så är det 2 symptomfria dagar som gäller innan du besöker våra verksamheter igen. 

- Tvätta händer innan du börjar vara i våra verksamheter.

- Under ert besök i verksamheterna/aktiviteterna var noga med hygien! Försiktighetsåtgärder är bland annat god handhygien, hosta och nys i armvecket, undvik handhälsning och undvik att röra ögon, näsa och mun, samt hålla avstånd från varandra!

- Enbart du som ungdom boende i Skurups Kommun kommer att få besöka oss. Detta betyder att enbart ungdomar från Skurup är välkomna i våra verksamheter framöver. 

Gummifabrikens allaktivitetshus har begränsat antal aktörer som lånar lokalerna med första fokus på den äldre generationen. För dig som ungdom som planerar att besöka våra verksamheter ber vi att respektera de rekommendationer/regler som Folkhälsomyndigheten samt Skurups kommun vidtar. Viktigt: Har du frågor kopplat till Covid-19 om specifika aktiviteter och utflykter som vi erbjuder ber vi dig att kontakta oss! 

Respektera dessa rutiner & regler när ni besöker vår verksamhet framöver

Vi arbetar just nu utifrån att situationen kan ändras och att vi måste vidta andra åtgärder i våra verksamheter, detta innebär att verksamheten kan komma att förändras. Även planerade aktiviteter för lov, eller i verksamheten kan komma att ändras. Det kan även finnas en risk att vår verksamhet kommer stänga eller förflyttas p.g.a personalbrist. För att se hur vår verksamhet har öppet dag för dag ber vi dig besöka oss på Instagram eller Facebook.                

Sidansvarig: Tobias Embretsen
Sidan uppdaterad 2020-11-19