Seminarium inom energi- och klimatrådgivning

Välkommen till Skurups kommuns informationssida för seminarium och föredrag inom energi- och klimatrådgivning. 

 

Få energirådgivning på biblioteken

Nu har du möjlighet att få energi- och klimatrådgivningen på biblioteken runt om i Skurups kommun, som ger rådgivning om energieffektivisering, värmesystem eller ventilation. Den 19 april 15-17 genomfördes den senaste rådgivningen på Abbekås bibliotek. Vi återkommer med nya tider när energirådgivaren finns på biblioteken i kommunen. Du är alltid välkommen att kontakta Skurups kommun i dessa frågor.

Föredraget "Fem vildbin är fler än fyra plastflaskor" genomfördes den 18 april på  Skurups bibliotek

Terez Palffy, energi- och klimatrådgivaren i Skurups kommun, höll i föreläsningen som handlade om vad händer med produkter efter vi slänger dem, och vad krävs det för att framställa en ny plastflaska? En annan fråga som behandlades var "varför biologisk mångfald så viktig". Vi återkommer med med nya tider kring föredrag inom området för miljö, energi och avfall.

Mer information

Föreläsningar arrangeras även av andra skånska energi- och klimatrådgivare som man också kan ta del av. För att ta del av evenemang som sker i andra orter eller digital sändning besök denna sida.

Om du har frågor kontakta Skurup kommuns energi- och klimatrådgivare terez.palffy@skurup.se

Kommunala energi- och klimatrådgivare ger råd till privatpersoner, organisationer och företag inom energieffektivisering och förnybar energi. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst.

Sidansvarig: Teréz Palffy
Sidan uppdaterad 2023-05-31