Om webbplatsen

Skurup.se är Skurup kommuns officiella webbplats.

 

Vill du delta i användartester av Funkaboda-strukturen?

Skurups kommun använder Funkaboda-strukturen för att organisera innehåll på webbplatsen. Vill du vara med och påverka hur information ska vara organiserad på en kommunal webbplats? Då vill vi gärna att du medverkar i ett användartest för att testa hur sidor och innehåll är organiserat och hur man hittar information i en sidstruktur.

Funkaboda-strukturen bygger till stor del på användartester, välkommen att delta vid nästa tillfälle - vi informerar här när det är dags nästa gång.

Om webbplatsen skurup.se

Varje förvaltning och enhet inom Skurups kommun ansvarar för innehållet på sina sidor. Utvecklingen av sidorna och det kontinuerliga arbetet med att hålla informationen aktuell sker i samverkan med de olika förvaltningarna och enheterna på kommunen.

Vi arbetar kontinuerligt med att utöka och förbättra informationen och utseendet på webbplatsen. Har du synpunkter på innehållet eller utformningen skicka dem gärna med e-post till oss.

Ansvar

Ansvarig utgivare kommundirektör Marcus Willman.
Operativt ansvar för webbplatsen kommunikationschef Magdalena Hellström 

Teknik

Skurups kommun har valt webbpubliceringssystemet imCMS för all informationshantering på skurup.se - och systemet baseras på öppen källkod. 

Driftstörningar

  • 25 oktober klockan 09.26. Just nu har vi driftstörning på vår "Lyssna-funktion" (Talande webb). Tills vi löst problemet med uppspelning, vänligen markera hela sidan, tryck sedan på "spela upp". Felsökning hos leverantör pågår.

Talande webb

Läs mer om talsyntesen Talande webb

Sidansvarig: Magdalena Hellström
Sidan uppdaterad 2021-10-25