Aktuellt - arkiv

Söktext
2020-12-11 [Kommun & demokrati]

Samarbete

MalmöLundregionen - MLR

MalmöLundregionen är ett strategiskt samarbete mellan kommunerna Burlöv, Eslöv, Höör, Kävlinge, Lomma, Lund, Malmö, Skurup, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Tillsammans tar MalmöLundregionen fram övergripande strategier, lyfter upp hela regionens styrkor och bredd samt samarbetar i praktiska frågor.

2020-11-27 [Bygga, bo & miljö]

Trafik och infrastruktur

Här kan du läsa om allt som rör trafik och gator samt aktuella projekt inom kommunen.
2020-11-25 [Bygga, bo & miljö]

Gång- och cykelvägar

Kommunen har ansvaret för drift- och underhåll av gång- och cykelvägarna i tätorterna och Trafikverket för gång- och cykelvägarna på landsbygden.
2020-11-17 [Omsorg & stöd]

Äldreboende

När du inte längre kan bo kvar i ditt eget hem på grund av att dina behov av vård och omsorg är stora och omfattande kan du ansöka om att flytta till ett särskilt boende. Det särskilda boendet är en boendeform där det ges service, omvårdnad och tillsyn dygnet runt.
2020-11-17 [Omsorg & stöd]

Fältsekreterare - Jag finns där du finns!

Har du något du funderar över, behöver du någon att prata med? Kontakta mig, jag finns där du finns! På skolorna, fritidsgårdarna och på byn. Jag arbetar både dag- och kvällstid. Kontakten är helt kostnadsfri för dig.

 

2020-11-06 [Bygga, bo & miljö]

Julgranar sökes

Har du en gran i din trädgård som lämpar sig som julgran och som du inte vill ha längre?
2020-11-02 [Bygga, bo & miljö]

Sortera, återbruka och återvinn

Detta bästa avfallet är det som inte uppstår, men skulle du ha något över är det bra att sortera, återbruka eller återvinna det.

2020-10-30 [Omsorg & stöd]

Föräldrautbildningar/föreläsning

Vill du utvecklas i ditt föräldraskap? Skurups kommun anordnar utbildningar/föreläsning så att vi tillsammans kan utvecklas än mer i vårt föräldraskap, kostnadsfritt.
Sidansvarig: Gun Andersson
Sidan uppdaterad 2016-05-19