Aktuellt - arkiv

Söktext
2021-01-19 [Omsorg & stöd]

Stöd till äldre

Du kan vända dig till Information Skurup i kommunhusets entré för att få information, råd och stöd. Vi hjälper dig som är äldre eller du som är anhörig, närstående eller företrädare.
Välkommen att ringa oss 0411-53 60 00.
2021-01-19 [Kommun & demokrati]

Om webbplatsen

Skurup.se är Skurup kommuns officiella webbplats.
2021-01-11 [Uppleva & göra]

Svaneholm

Svaneholms slottsområde är ett av Skurups kommuns mest välbesökta utflyktsmål har mer än 90.000 besökare varje år. Förutom slottet besöker du slottsträdgården, vandrar på lederna runt sjön eller besöker galleriet med visningsträdgården som ligger alldeles intill. Blir du hungrig erbjuder slottsrestaurangen dagens lunch och á la carte. Har du egen matsäck med dig är det bara att lägga ut filten i den vackra parken...

 

2021-01-10 [Uppleva & göra]

Föreningsstöd

Skurups kommun anser att föreningarnas sociala insatser, deras engagemang för främst ungdomar, och deras funktion som inspiratörer i folkhälsoarbetet är betydelsefulla för kommunen. Därför vill man på olika sätt, dels genom olika ekonomiska stöd och subventioner av lokalhyror, samt praktiskt, genom att tillhandahålla funktionella anläggningar av olika slag, stödja deras verksamheter.
2021-01-05 [Utbildning & barn]

Yrkesutbildning - platsförlagd

I Skurup har vi förmånen att få ha utbilda Yrkesförare och Undersköterskor på plats ute på Nils Holgerssons utbildningscentrum. Så drömmer du om att arbeta som undersköterska eller att köra lastbil, då kan du söka hit. Välkommen!

2020-12-28 [Bygga, bo & miljö]

Hav, sjöar, vattendrag och våtmarker

Välkommen till Skurup kommuns sida om våra vattendrag, sjöar och kust. Vår fina natur vill vi värna om med med både miljö och fauna.
2020-12-15 [Bygga, bo & miljö]

Hämtning av avfall

I Skurups kommun är det PreZero som sköter hämtning av rest-, mat-, latrin- och trädgårdsavfall medan Ragn-sells AB sköter hämtning av slam från enskilt avlopp och fettavskiljare.

2020-12-14 [Utbildning & barn]

Vi bygger Rydsgårds nya skola

Höstterminen 2022 slår Rydsgårds nya skola upp dörrarna för elever och personal. Skolan har åldersgrupperna från förskola till årskurs 6. På den här sidan kan du följa byggprocessen och läsa om visionerna med skolan. 

Sidansvarig: Gun Andersson
Sidan uppdaterad 2016-05-19