Aktuellt - arkiv

Söktext
2021-06-03 [Bygga, bo & miljö]

Webbinarier om energi och hållbarhet

Här kan du ta del av webbinarier som arrangeras av energi- och klimatrådgivarna i Skåne. Dessa kan handla om till exempel cykling, konsumtion, ventilation eller solceller. Samtliga seminarier är webbsända och kostnadsfria. Nedan kan du se kommande tillfällen. 

2021-06-01 [Kommun & demokrati]

Direktsändningar

Välkommen till Skurup kommuns direktsändningar från kommunfullmäktiges sammanträden. Våra sändningar är ljudbaserade och går att spela upp i en vanlig modern webbläsare.

Ljudfilen är tillgänglig fram tills att protokollet är justerat.

2021-05-31 [Uppleva & göra]

Kultur

2021-05-26 [Kommun & demokrati]

E-tjänster

Nu gör vi det enklare att nå Skurups kommuns tjänster, dygnet runt!

Skurups kommun arbetar med att förenkla och förbättra servicen för dig som medborgare. Vårt mål är att erbjuda god service och e-tjänster som gör det smidigt för dig som medborgare eller företagare att sköta dina ärenden med kommunen. Du behöver inte anpassa dig efter våra öppettider utan kan använda våra e-tjänster dygnet runt, när det passar dig!

2021-05-24 [Utbildning & barn]

Mariaskolan F-3 skola

Mariaskolan i Skurup är en F-3 skola med ca 200 elever uppdelade i två spår Montessorispåret och Mariaspåret. Vi har engagerad personal som möter ditt barn i skolan och på fritids varje dag.

 

2021-05-20 [Omsorg & stöd]

Boenden, särskilda

När behovet av tillsyn eller kravet på trygghet och säkerhet inte längre kan ses till i det egna hemmet finns möjlighet att flytta till särskilt boende. Hos oss får du då god vård, omsorg och service efter ditt behov. Du kontaktar biståndshandläggaren för ditt område om du vill ansöka om särskilt boende.
2021-05-12 [Omsorg & stöd]

Brottsförebyggande rådet, BRÅ

Kommunövergripande förebyggande insatser som riktar sig mot brott och som är trygghetsskapande hanteras i huvudsak av BRÅ, (Brottförebyggande Rådet), Trygghetsgruppen och SSPF (Socialtjänst, Skola, Polis och Fritidsverksamhet).

 

Sidansvarig: Gun Andersson
Sidan uppdaterad 2016-05-19