Stäng

Årets Skurupsambassadör korad!

Stort grattis till padelspelaren Christoffer Persson som har blivit utnämnd till årets Skurupsambassadör.

Motivering till priset

På årets näringslivsfest i maj läste kommunfullmäktiges ordförande Ingvar Wennersten upp följande motivering till årets Skurupsambassadör:

”Christoffer har gjort enastående insatser både på och utanför padelbanan och är en sann ambassadör för Skurup. Hans prestationer inkluderar att ha blivit Svensk Mästare i padel 2023, vilket är en anmärkningsvärd bedrift. Utöver sina sportsliga framgångar har Christoffer bidragit till att inspirera och engagera ungdomar till sporten genom sitt arbete som tränare i Top Gun Academy. Christoffer sätter Skurup på padelkartan genom att skapa vad som nu kallas "Skurupsandan" – ett fenomen där spelare och media pratar om Skurup som ett mecka för padeltävlingar.”

Då Christoffer inte kunde närvara vid prisutdelningen under årets näringslivsfest, tog en glad och stolt Christoffer emot sitt diplom på Skurups padelcenter där han verkar.

Vad är ambassadörspriset?

Skurups kommun har ett nätverk av ambassadörer som i sin dagliga gärning sprider det positiva budskapet om Skurup. Syftet med ambassadörspriset är att lyfta fram personer, företag och föreningar som aktivt verkar för Skurups kommun i positiv anda och aktivt verkar för kommunen – och som berikar näringslivet.

Årligen har man en möjlighet att nominera en person, förening eller företag. Läs mer om utmärkelsen Skurupsambassadör här >> Öppnas i nytt fönster.

Publicerad:
Senast uppdaterad: