Stäng

Hej du som är mellan 16 och 19 år och bor i Skurups kommun!

Under jullovet erbjuder Skurups kommun arbete på olika enheter inom kommunen. Sista ansökningsdagen är 3:e december. Håll utkik här på webbplatsen och på vår Facebooksida ”Jobba i Skurups kommun” för att hålla dig uppdaterad om tjänsterna vi lägger ut.

Har du alltid undrat vad kommunen faktiskt gör? Sök då till våra ungdomsjobb!

Detta är ett perfekt jobb för dig som vill testa på något nytt och skaffa arbetslivserfarenhet!

Jobb på Kommunteknik

Kommunteknik sköter drift och underhåll på gatan, park och fritid. VI har ansvaret att skapa attraktiva miljöer för Skurups kommuns invånare och se till att säkra att allmänna platser och offentliga miljöer hålls trygga. Du har säkert stött på oss ute när vi jobbar!

Vi söker dig som trivs med ett varierat och flexibelt arbete utomhus. Du kommer att arbeta med underhåll, exempelvis städning av parker, gator och fritidsanläggningar. Det är en timavlönad anställning, vilket kan innebära olika arbetstider. Vi kommer att gå igenom alla ansökningarna efter sista ansökningsdag.

Du kommer att arbeta 5–8 timmar på vardagar beroende på ålder, dagtid, främst under jullovet. Det finns möjlighet att önska perioder i din ansökan. Vi kommer att ta hänsyn till om du går i skolan eller ej, vid tillsättningen av platserna, eftersom vissa perioder är under skoltid.

Vill du jobba med oss på Kommunteknik? Ansök här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jobb på Lokalvårdservice

Lokalvårdsservice ger daglig service åt kommunens verksamheter och invånare. Arbetsuppgifterna består av städning av våra skolor, förskolor och övriga kommunala inrättningar. För att lyckas i rollen tror vi att du är ordningsam, ansvarsfull och bra på att samarbeta med kollegor.

Du kommer att arbeta 5–8 timmar på vardagar beroende på ålder, dagtid, främst under jullovet. Det finns möjlighet att önska perioder i din ansökan. Vi kommer att ta hänsyn till om du går i skolan eller ej, vid tillsättningen av platserna, eftersom vissa perioder är under skoltid. För denna tjänst behöver du vara 18 år gammal, bosatt i Skurups kommun samt uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Vill du jobba med oss på Lokalvårdservice? Ansök här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Viktigt att veta

 

För anställning måste du vara mellan 16 till 19 år gammal och vara bosatt i Skurups kommun. Efter ansökningstiden slut kommer vi att kontakta de sökande som gått vidare i rekryteringsprocessen.

Publicerad:
Senast uppdaterad: