Fördelaktigt läge i Öresundsregionen!

Skurups fördelaktiga läge i MalmöLundregionen tillsammans med en stark inflyttning ger ditt företag bästa möjliga förutsättningar för en lyckad etablering i Skurup!

 

Attraktiva Skurup

Skurup erbjuder god tillgång på arbetskraft samtidigt som kommunen fortsätter att bygga fler attraktiva bostadsområden för att kunna uppfylla den antagna visionen om 18 000 invånare år 2030. Genom de goda väg- och järnvägsförbindelserna når du Malmö på 25 minuter och Köpenhamn på 60 minuter. Närheten till hamnarna i Trelleborg och Ystad samt flygplatsen Malmö Airport förstärker Skurups position som en attraktiv etablerings- och bostadsort.

Om man är intresserad av att komma i kontakt med kommunen angående ledig mark för industri eller verksamheter så finns kontaktuppgifter nederst på den här sidan.

Skurup handelsplats

Skurups handelsplats har under de senaste åren utvecklats till ett handelsområde med totalt ca 20 000 kvm handelsyta innehållande ca 25 butiker, restauranger och serviceaktörer. Fullt utbyggt år 2022 beräknas handelsplatsen ta emot upp till 1,5 miljon årliga besökare.

Sidansvarig: Sahand Kousha
Sidan uppdaterad 2022-10-25