Information om verksamheterna

Här finns information om våra olika verksamheter i Skurups kommun.

 

Fritidsgårdarnas verksamheter (Öppettider och åldrar hittar du på första sidan) 

Gummifabriken, Västergatan 44, Skurup

Tegelvägg och skylt med texten Gummifabriken Skurup

Här kan du syssla med bl.a. musik, dans, foto, film, teater och styrketräning. Vi har fina tränings- och replokaler, inspelningsstudio, gemenskapsrum, pyssel, planerings och projektrum. Vi har även en mindre cafeverksamhet där du och dina vänner kan ta en fika. På Gummifabriken är det lätt att ha en meningsfull fritid! Du som besöker oss kan tillsammans med personalen och andra ungdomar planera aktiviteter och verksamhet. Vi utgår från dina önskemål och vill att du ska vara en del i planeringen av vad som händer.

De årstider som är ljusa har vi fina utemiljöer där vi spelar, kubb, fotboll, brännboll och grillar förstås. Vi åker även på utflykter, arrangerar läger och andra roliga aktiviteter med er ungdomar. Kom gärna med förslag på aktiviteter som du vill att vi ska anordna tillsammans!

Gummifabrikens lokaler är även bokningsbara för föreningar, privata aktörer, skola och andra kommunala verksamheter. 

Fritidsgården Rydsgård, Rydsgårds Arena

Bilden visar texten open

Hit kommer du som vill aktivera dig, detta gör du lätt i vår fina sporthall med fotboll, bandy, pingis, badminton mm. För spelsugna kan du lira sällskapsspel, PS4 mm i spelrummet. Eller varför inte dra igång en go film på vår tv. 

De årstider som är ljusa har vi fina utemiljöer där vi spelar, kubb, fotboll, brännboll och grillar förstås. I caféet fikar du till billiga priser. Kom gärna med förslag på aktiviteter som du vill att vi ska anordna tillsammans!

Fritidsgården Skivarp, Mölleskolan

Skolgård, hopphage, tegelbyggnad, sol, blå himmel

Hit kommer du som vill aktivera dig, detta gör du i vår idrottshall. På fritidsgården kan du spela spel, skratta, mysa, träffa nya människor, spela biljard, prata, måla, lyssna på musik, spela innebandy, pingis, basket, innefotboll, se på film, pyssla, dansa, tävla, sjunga och mycket annat.  

Sidansvarig: Tobias Embretsen
Sidan uppdaterad 2021-11-22