Gummifabriken - Allaktivitetshus och Fritidsgårdarna I Skurups kommun

Viktig info kopplat till Covid-19

Tryck på denna länk för att läsa vad som gäller vid besök: Vid besök

För att se var som händer dag för dag

besök och följ oss på Instagram eller Facebook: @fritidsgardarnaskurup Öppnas i nytt fönster  

Jul och nyår på fritidsgårdarna:

Tryck in på På gång för att se öppettider och information om öppettider under jul och nyår. 

Yngre generationen är jätteviktig!

För Skurups kommun är den yngre generationen jätteviktig! Vi har därför alltid flera verksamheter och projekt i gång för och med ungdomar på kommunens fritidsgårdar. Verksamheterna bygger på ungdomars egna behov och intressen. 

Gummifabriken, Västergatan 44, Skurup

Till allaktivitetshuset Gummifabriken är du välkommen från och med året du fyller 13 år till och med året ut då du fyllt 20 år. På tisdagar och torsdagar mellan 15.00-18.00 är du även välkommen från och med det året du fyller 11 år.

Här kan du syssla med bl.a. musik, dans, foto, film, teater och styrketräning. Vi har fina tränings- och replokaler, inspelningsstudio, gemenskapsrum, pyssel, planerings och projektrum. 

Vi är också en ovanligt vanlig fritidsgård och har ett fint café där du fikar till bra priser. På Gummifabriken är det lätt att ha en meningsfull fritid! 

kontakt: Det går även att ringa eller smsa verksamheterna,  

Gummifabriken (kl14-21, tisdag till fredag) nummer: 0738-560090

Fritidsgården Rydsgård, Rydsgårds Arena

Till fritidsgården i Rydsgård är du välkommen från och med året du fyller 13 år till och med året ut då du fyllt 20 år. Torsdagar har verksamheten öppet 17:30-21:00, mellan 17.30-19.00 är du välkommen från och med det året du fyller 11 år.

Hos oss kan du sitta och prata, fika lite och bara umgås. Vill du aktivera dig kan du göra det i vår fina sporthall med fotboll, bandy, pingis mm. För spelsugna kan du lira sällskapsspel, PS4 mm i spelrummet.

De årstider som är ljusa har vi fina utemiljöer där vi spelar, kubb, fotboll, brännboll och grillar förstås. I caféet fikar du till billiga priser. Kom gärna med förslag på aktiviteter som du vill att vi ska anordna tillsammans!

kontakt: Det går även att ringa eller smsa verksamheterna, Rydsgårds fritidsgård (kl17-21 torsdagar) nummer: 0738-560008

Fritidsgården Skivarp, Mölleskolan

Till fritidsgården i Skivarp är du välkommen från och med det året du fyller 13 år till och med året ut då du fyllt 20 år. På fritidsgården kan du ta en kopp te eller kaffe, spela spel, skratta, mysa, träffa nya människor, spela biljard, prata, måla, lyssna på musik, spela innebandy, pingis, basket, innefotboll, se på film, pyssla, dansa, tävla, sjunga, göra någon

 kontakt: Det går även att ringa eller smsa verksamheterna, Skivarps fritidsgård (kl 14-23 fredagar) nummer: 0738-560751 (fråga efter Penny)

 

 

Sidansvarig: Tobias Embretsen
Sidan uppdaterad 2021-02-25