Stäng
Pågående arbete

Beläggningsarbete i Skurups kommun

Datum: 2024-06-10 - 2024-07-14

Skurups kommun utför beläggningsarbeten enligt nedan vilket kan påverka trafikens framkomlighet.

  • Ploggatan under vecka 24-26.
  • Vaktgatan samt Södra Torggatan (mellan Vaktgatan och Kyrkogatan) under vecka 26-27.
  • Saritslövsvägen under vecka 26.
  • Ringduvevägen 1-11, 10-24 under vecka 27-28.
  • Mårtens Jöns väg i Abbekås under vecka 27-28.
  • Trädgårdsvägen i Skivarp under vecka 26-27.

Arbeten pågår inte under hela tiden angiven ovan, men under dessa tider kan det förekomma trafikpåverkan. Följ aktuell skyltning på platsen och under pågående arbeten kommer det finnas vakter som dirigerar trafiken. Det kan ta längre tid än vanligt att passera platsen och välj om möjligt annan väg. Alla fastigheter kommer kunna nås under arbetena.

Vi informerar samtidigt om att Trafikverket kommer utföra beläggningsarbete på E65 under de två sista veckorna av juni. Arbete kommer pågå kl 19-06 men det kan ta längre tid att köra E65 än vanligt även dagtid. För närmare information se skyltning längs E65.

Publicerad:
Senast uppdaterad: