Bruksgården

Bruksgårdens särskilda boende är fint placerat i utkanten av Rydsgård med en vacker kyrka på nära avstånd. De natursköna omgivningarna lockar till utomhusvistelse och promenader.

Bruksgården ligger på Prostens väg 1 i Rydsgård och har 36 lägenheter. Vissa lägenheter är korttidsboende/växelvårdsboende. Lägenheterna är fördelade på fyra boendeenheter, och samtliga boendeenheter är för personer med demenssjukdom.

 

Lägenheter, lokaler och utemiljö

Alla lägenheter och lokaler på Bruksgården är placerade på ett plan och varje enhet erbjuder utevistelse åt två olika väderstreck. Våra stora samlingslokaler är ljusa och trivsamma, och våra små innergårdar är fina smultronställen som skyddar mot vinden en blåsig dag. Här finns det möjlighet till trädgårdsarbete för Dig som är intresserad av det. Vi har ett litet gym där vi också kan erbjuda badmöjligheter. Utöver det har vi ett massagerum.

Vår vision

Bruksgården är ett boende med värme och omtanke. Vår vision är att du som bor hos oss på Bruksgården ska känna ett äkta mänskligt engagemang med värme och omtanke. Vi vill att du ska känna Dig välkommen direkt när du flyttar hit och känna dig trygg med oss när du bor här.

Vi gillar vårt uppdrag

Vi som arbetar på boendet gillar verkligen vårt uppdrag och vi trivs att arbeta på Bruksgården – detta vill vi att du också ska göra!

Ansökan om lägenhet

Om du önskar ansöka om lägenhet på Bruksgården i Rydsgård kontaktar du biståndshandläggaren i ditt område.

Sidansvarig: Webbmaster
Sidan uppdaterad 2022-12-19