Gul skolbyggnad, grönska, grönt bollplank, solsken och blå himmel.

Alléskolan

Vi vill hälsa er och ert barn varmt välkomna till Alléskolan.

En mindre skola där alla känner alla

Alléskolan är en mindre skola där alla känner alla. Alléskolan är en F-9 skola i två byggnader med sammanlagt 220 elever. På Alléskolan tas elevernas lust och nyfikenhet tillvara då de är drivkrafterna för att erövra kunskap. Detta leder till en inre trygghet och självkännedom vilket är goda förutsättningar för att utveckla den sociala kompetensen och lärandet. Skolans profiler har tagit sitt ursprung ur våra ledord hjärta och hjärna. Våra profiler är den tekniska profilen, den globala profilen samt den praktiskt estetiska profilen. Vårt mål är att alla elever får växa, utvecklas och nå framgång tillsammans.

Utifrån rådande restriktioner kan vi inte ta emot besökare men ni får gärna se vår egenproducerad film som beskriver förskoleklass och fritidsverksamheten: Alléskolan

Informationsfilm om Alléskolan 

Skapad av verksamheten 2021-01-05

(För undertexter, aktivera Youtubes textfunktion)

Med anledning av Coronapandemin vill vi också informera er om hur grundskolorna i Skurups kommun hanterar situationen. Vi fortsätter att följa nationella beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att minska risken för smittspridning arbetar kommunens grundskolor efter gemensamma riktlinjer.

Information till vårdnadshavare i Skurups kommuns grundskolor.

Sidansvarig: Johanna Lindgren
Sidan uppdaterad 2022-10-06