Skurups bibliotek

Välkommen till Skurups bibliotek. På denna sidan hittar du kontaktinformation, öppettider och aktuellt. Biblioteket har en extern hemsida, som du kan besöka för att söka, låna om eller reservera. Klicka på bilden ovan för att besöka oss och få mer information. Du kan även klicka på länken nedanför:

Strömmande film!

  • Biblioteket erbjuder strömmande film via två tjänster, Cineasterna och Viddla.
    Klicka på bilden för mer information.Reklam för Viddla och Cienasterna. Strömmande film

Nu öppnar vi filialerna igen, med begränsade öppettider.
 

Nu är plexiglaset/plasten på plats så nu öppnar vi upp litegrann på våra filialer. Från och med måndagen den 5 oktober är det öppet:

Rydsgård måndagar 15-19

Skivarp måndagar 15-19

Abbekås onsdagar 14:30-18:30

I Rydsgård är det öppna biblioteket igång precis som vanligt. Dvs om du är öppet bibliotekslåntagare kommer du in alla dagar 8-22 (utom onsdagar då det är 13-22).

Vår ambition är att öppna upp enligt ordinarie öppettider under hösten, men i nuläget är det måndagar i Rydsgård och Skivarp samt onsdagar i Abbekås.

För att besöka Skurups biblioteks hemsida

Skurups bibliotek har en gemensam hemsida med andra kommuner i södra Skåne. För att söka, låna om eller reservera, klicka här för att komma till Skurup biblioteks hemsida.

Bibliotek i samarbete: Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad

 

Biblioteket i Rydsgård öppet till kl 22.00 alla dagar

Biblioteket i Rydsgård är kommunens första "öppna bibliotek". Det innebär att biblioteket är mer tillgängligt utöver ordinarie öppettider, men då utan någon personal.

Hur blir jag "öppet bibliotek - användare" i Rydsgård?

För att få tillgång till tjänsten "öppet bibliotek" behöver du lånekort, ha fyllt 18 år och pinkod. Samt att registrera dig som "öppet bibliotek-användare". Detta gör du på biblioteket. Tag med dig legitimation när du ansöker

 

Sidansvarig: Anna Gustafsson
Sidan uppdaterad 2020-10-01