Välkommen till Skurups kommun - Nils Holgerssons hembygd
Växel 0411-53 60 00 eller 0771-SKURUP (0771-758787)  Hur ringer man alfanummer?
Öppet: mån-fre 8-16.30

Besöksadress: Stora Torggatan 4 Karta » | Postadress: 274 80 Skurup­­

| Skicka e-post till kommunen
Hem Utbildning & barn Omsorg & hjälp Uppleva & göra Boende, miljö & infrastruktur Näringsliv Kommun & politik
Fläderblomsplockning
En dag ute i det blå, fläderplockning, Foto: Cecilia Mårtensson

Välkomna till dagverksamheterna!

Aktiviteterna på våra dagverksamheter är många och är alltid kostnadsfria om inget annat anges, exempel på aktiviteter är bingo, sittgymnastik, melodikryss, temadagar med mera. Ersättning erläggs dock för eventuell frukost, lunch, kaffe och resa.

Dagverksamheten Kristallen på Flintebro i Skurup

Glädjen att umgås med er seniorer dagligen är som att få hela livet serverat på ett litet tårtfat med alla fina tillbehör som hör till - historia, glädje och ren kärlek. Så här beskriver vi gärna vår, äldrepedagogen Cecilia och aktivitetshandledaren Annikas vardag här på Kristallen Flintebro utan att ta i.

Dagverksamheten Kristallen på Flintebro är en öppen verksamhet för alla seniorer. För er seniorer anordnar vi regelbundet bingo, matlag, säsongsbetonade sammankomster, utflykter, kafferep, smakprovningar samt bjuder in underhållare av varierande slag. Vi lyssnar och tar till oss vad ni vill göra och försöker därefter att anpassa programmen efter det. Inför varje månad kommer ett nytt månadsprogram ut över vad som händer här hos oss.

En dam på 105 år sa en gång ”-den ingen hör eller ser vissnar”, detta är ingen risk här hos oss på Kristallens dagverksamhet, här är alla var och en unika! Kristallen har öppet varje måndag – fredag, samt alla röda vardagar, du är varmt välkommen att komma hit och träffa oss alla.

Dagverksamhet i Rydsgård och Skivarp

Att få möta och ge lite glädje i seniorers vardag ger i sin tur  mycket glädje tillbaka, tycker jag, Tina, äldrepedagog på Bruksgården i Rydsgård och Ramsbos mötesplats i Skivarp. Jag har glädjen att få arbeta för seniorers välbefinnande genom att försöka förgylla vardagen med givande aktiviteter och att ibland bara finnas där för samtal om man vill det.  Är ni seniorer nyfikna på hur vi har det på Bruksgården är ni välkomna hit för att se vad vi hittar på för trevligheter, eller bara prata en stund.

Det finns numera ett månadsblad där det står vad vi har för aktiviteter dag för dag. månadsbladet är gratis och går att hämta på bruksgården eller läsa här på hemsidan genom länken som finns i högerspalten. 

Dagverksamhet Gläntan i Rydsgård för personer med demenssjukdom
Verksamheten har som syfte att tillvarata och bibehålla gästernas egna resurser, ge gästerna en meningsfull dag och underlätta för närstående/anhöriga. Denna aktivitet är behovsprövad. Öppet: måndag - fredag kl. 09.00-15.00
För mer information kontaktar du biståndshandläggaren i ditt område, se länk i högerspalten

Välkomna till Bruksgården!

 

Webbredaktör: Cecilia Mårtensson
Sidan senast ändrad: 2016-03-30
Kontakt
Kontaktpersoner:
Cecilia Mårtensson
Kristina Ståhl Johannesson
Skurup

Helena Mårtensson
äldrepedagog

Tel: 0411-53 61 80
Besöksadress: Flintebrogatan 2
Postadress: 274 80 Skurup

Program för:

Rydsgård och Skivarp

Kristina Ståhl Johannesson, äldrepedagog
Tel: 0411- 53 81 20

Gläntan, Rydsgård
Tel: 0411-53 81 06

Besöksadress: Prostens väg 1
Postadress: 274 60 Rydsgård

Besöksadress, Skivarp: Ramsbovägen 26

Program för:

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Auf Deutsch

Ausgewählte Informationen auf Deutsch - Professionell übersetzte Seiten.